×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/egkainia2
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Το Σάββατο απόγευμα,  3/12/2011,   μαζευτήκαμε φίλοι και μέλη του «Φυσιολάτρη» Νίκαιας, να γιορτάσουμε την εγκατάσταση του ομίλου στον νέο του χώρο, Βρυούλων 69 και Ικονίου.

Ένας πολλά υποσχόμενος χώρος, διακοσμημένος Χριστουγεννιάτικα με μεράκι από τα μέλη του ομίλου υποδέχτηκε πάνω από 150 άτομα στην

ωραία αυτή γιορτή που τα είχε όλα. Ενημέρωση, χορό, τραγούδι, διασκέδαση. Οι νόστιμοι μεζέδες, το καλό κρασί, τα λαχταριστά γλυκά, μα πάνω απ΄όλα η παρουσία τόσων φίλων έκαναν τη βραδιά αξέχαστη.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος κ. Αγγελάκης αναφέρθηκε στο ιστορικό του ομίλου και γενικά στις δραστηριότητές του. Αναλυτικά μίλησαν ο γ.γ.
κ. Χωματίδης για τις επιτεύξεις  του ομίλου στο σκάκι, ο έφορος εκδρομών κ. Φύτρος για το κομμάτι των εκδρομών, που αν και νέο, πολύ πετυχημένο και ο έφορος ορειβασίας κ. Κωνσταντινόπουλος για τις προσπάθειες του ομίλου σ΄αυτόν τον τομέα.

 

Η δασκάλα χορού Αγγελάκη φιλία χόρεψε και παρουσίασε δείγμα της δουλειάς του χορευτικού τμήματος.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο
Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωακειμίδης, οι τέως δήμαρχοι Νίκαιας κ. Μπενετάτος και κ. Λογοθέτης, o αντιδήμαρχος κ. Κουφοπαντελής, η αντιδήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη  κ.Τσιρώνη και  ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου  κ. Τσιρώνης , ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ. Αντωνόπουλος, εκπρόσωποι  του ΟΦΟΝ, του Φοίβου και του Ζήνωνα  κ. ά.


Τους ευχαριστούμε και  ευχόμαστε  Καλές Γιορτές σε όλους.

{gallery}egkainia2{/gallery}