Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 200 περίπου άτομα, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ιωακειμίδης, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Χαραλαμπίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νικολάκης ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Μπενετάτος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες» κ. Βρεττάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ κ. Κουφοπαντελής, ο πρόεδρος και ο ειδικός γραμματέας της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ.κ. Κατσαντώνης και Κωνσταντινόπουλος, η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κορυδαλλού κα Μανιατέα, ο Πρόεδρος της Ε.Α. Νίκαιας κ. Μπαρμπαρέσος καθώς και πλήθος γονέων και φίλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μικροί μας φίλοι και τους συνόδευσε στο πιάνο η Ηρώ Καφώρου.

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τραγούδια από τη χορωδία του 2ου Γυμνασίου Κορυδαλλού υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής του Σχολείου κ. Σπιθογιάννη Βαγγέλη. Μαζί με τους μαθητές τραγούδησαν 2 από τα 4 συνολικά τραγούδια και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κορυδαλλού κ.κ. Ευαγγέλου Λαμπρινή και Ζαμπέτης Στράτος.Στη συνέχεια η Φιλία Αγγελάκη και η Mαρία Σαχπατζίδη παρουσίασαν για πρώτη φορά την καινούργια χορογραφία τους με στοιχεία σύγχρονου και Funky Jazz, που θα την  παρουσιάσουν σε Festival χορού μέσα στο 2016.Κατόπιν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της σκακιστικής, εκδρομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του σκακιστικού τμήματος που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, η ομάδα  παίδων-κορασίδων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και της 2ης θέσης στην Αττική, οι ομάδες παίδων και παμπαίδων για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Αττικής,καθώς και όλοι οι σκακιστές που συμμετείχαν στα άλλα πρωταθλήματα.Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους σκακιστές Άννα-Μαρία Δρακάκη, Μάγδα Λουκά, Χρήστο Κράλλη, Ανδρέα Χατζηελευθερίου και Μαρία-Ιωάννα Λεμονή που κατετάγησαν στην πρώτη τριάδα στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα,   καθώς και στους Γιώργο Παπαδόπουλο, Ηρώ Καφώρου και Βασίλη Ξανθόπουλο για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. Για τη συμβολή τους στην εκδρομική δραστηριότητα του συλλόγου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκδρομείς Ιωάννη Γκουτζέρη, Μαρία Μάστορη, Στέλιο Καλλίτση και Αγγελική ΤζίμαΤέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους συντελεστές της παράστασης «Σμύρνης Ενθύμιον» Παναγιώτη Ορνιθόπουλο, Κυριάκο Νικολαΐδη, Γιώργο Τσιδίμη και Γιώργο Μπάκαλα.

Η γιορταστική μέρα έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας και το παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.  

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.