Δελτίο Τύπου 30-8-2017

25ο ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΙΜΗ  ΣΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

27ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

20ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Στους Άνδρες προηγείται ο Γιάννης Σταθόπουλος

Στις Γυναίκες στην 1η θέση η Ευγενία Τσιβελεκίδου

Με άριστες αγωνιστικές συνθήκες ολοκληρώθηκε ο 5ος γύρος στο 25ο Διεθνές Τουρνουά Νίκαιας, που είναι αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση κατά των δυνάμεων κατοχής 1940-44.

Στον Α΄ όμιλο του τουρνουά είναι φέτος ενσωματωμένα το 27ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα και το 20ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών.

Μετά τον 5ο γύρο στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Σταθόπουλος  με 5 βαθμούς.

Τα σημαντικότερα αποτελέσματα του 5ου γύρου  στον Α΄ Όμιλο Σταθόπουλος-Σκαπέρδας 1-0, Νικολαΐδης Ι.-Κουβάτσος 1-0, Κουσκούτης-Μπελιώτης 1-0, Γρηγοριάδης Μ.-Αλεξιάδης 0-, Κωφίδης 0-1, Γρυπαίος-Καραγιάννης 0-1, Σπυρόπουλος-Γκόγκολης 0,5-0,5.

Στη βαθμολογία του Α΄ Ομίλου προηγείται ο Σταθόπουλος με  5 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρίσκονται  οι Νικολαϊδης Ι., Αλεξιάδης, Κουσκούτης, Καραγιάννης με 4,5 βαθμούς και ακολουθούν 9 σκακιστές με 4 βαθμούς.

Στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών προηγείται η Ευγενία Τσιβελεκίδου με 3,5 βαθμούς, στη δεύτερη θέση είναι η Α. Κουτσίδη με 3 βαθμούς και στην τρίτη η Ε. Μάκκα επίσης με 3 βαθμούς.

Τα πρώτα ζευγάρια του 6ου γύρου στον Α΄ Όμιλο είναι Αλεξιάδης-Σταθόπουλος, Καραγιάννης-Νικολαϊδης Ι., Γαζής-Κουσκούτης, Σκαπέρδας-Γεωργίου, Νικολάου Σ.-Σπυρόπουλος, Γκόγκολης-Κορδής, Ζαρονίκας-Γρηγοριάδης Α.

Υπάρχει ζωντανή μετάδοση των 10 πρώτων παρτίδων του τουρνουά στη διεύθυνση

http://www.fysiolatris.gr/index.php/25o-diethnes/livegames

Στον Β΄ Όμιλο προηγούνται οι Κοκκινοπάνης, Κοντοπανάγος,Θάνος με 5 βαθμούς, Δαβίλλας μς 4,5 βαθμούς και ακολουθούν 21 σκακιστές με 4 βαθμούς.  

Τα πρώτα ζευγάρια του 6ου γύρου στον Β΄ Όμιλο είναι Κοντοπανάγος-Κοκκινοπάνης, Δαβίλλας-Θάνος, Δέλλα-Αντωνιάδης, Σύψης-Καραμπέτσας.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του τουρνουά, διοργανώθηκε Ανοικτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz στο οποίο συμμετείχαν 21 τετραμελείς ομάδες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν στις 12.30 περίπου τα ξημερώματα και στην 1η θέση βρέθηκε η ομάδα Ζήνωνα Α΄  αποτελούμενη από τους Λουτραγώτη Δ., Ζερβό, Ροϊνό, Λουτραγώτη Π.. Η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες των 3 πρώτων ομάδων θα γίνει κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του τουρνουά.

Βαθμολογίες, αποτελέσματα στη διεύθυνση

http://www.fysiolatris.gr/index.php/anoikto-omadiko-blitz2017/omadiko-blitz-kliroseis

Αποτελέσματα, κληρώσεις, βαθμολογία, παρτίδες και φωτογραφίες δημοσιεύονται καθημερινά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης

 http://www.fysiolatris.gr/index.php/home-25dt