Πάμε θέατρο: Αύγουστος

ΠΑΜΕ στο ΘΕΑΤΡΟ “  Δημήτρης Χορν ”

Για να δούμε το αριστουργηματικό έργο του Tracy Letts

«Αύγουστος»

που επαινέθηκε από κοινό και κριτικούς την περασμένη χρονιά

σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

 Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, στις 20:00   μ.μ.

Η ιστορία με λίγα λόγια ...

Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται.
Αυτόπτες μάρτυρες της μοναδικής ικανότητας των Γουέστον να αλληλοκατασπαράζονται είναι η νεαρή ινδιάνα οικονόμος Τζόνα και η αδερφή της Βάιολετ, η Μάττυ Φέη, που έxει καταφτάσει μαζί με τη δική της οικογένεια και κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της σκληρότητας.

 Πρωταγωνιστούν:

Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη

Διάρκεια παράστασης: 150’ (με διάλειμμα)

Συμμετοχή:    €16 ( εισιτήριο θεάτρου+πούλμαν )

Αναχώρηση:      19:00 μ.μ. από Νίκαια

Πληροφορίες: Γραφεία Ομίλου, 210 4930470

Π.Φύτρος 6948053724