Σημαντικές επιτυχίες των σκακιστών μας με 1η θέση της Σωτ. Γραφάκου, 3η του Κ. Βλάχου, 4η του Ε. Τσιβγούλη και 5η της Μ.-Ι. Λεμονή.

Στο σχολικό συγκρότημα δυο Δημοτικών και ενός Γυμνασίου του Δήμου Αθηναίων και με διοργανώτρια  ομάδα του «Α.Ο. Τρεις Αστέρες» έγιναν τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής, με σημαντικά μειωμένο αριθμό συμμετοχών 401 έναντι 476 πέρσι.

Οι συνθήκες θύμιζαν μάλλον  σχολικά πρωταθλήματα και διατυπώθηκαν σοβαρά παράπονα από γονείς και σκακιστές για τη ποιότητα της διοργάνωσης. Ακόμη τέθηκαν σοβαρά ερωτηματικά για την απόφαση της ΕΣΣΝΑ να απορρίψει την πρόταση του Φυσιολάτρη για τη διεξαγωγή τους στη Νίκαια.

Οι νικήτριες στα κορίτσια κάτω των 8 ετών

Από το ομάδα μας συμμετείχαν 20 σκακιστές και σκακίστριες και τα αποτελέσματά τους κρίνονται αρκετά ικανοποιητικά. Εκτός από τους σκακιστές που κατέλαβαν θέσεις στην πρώτη 6άδα  συμμετείχαν και οι: Μοβσεσιαν Φ.(7η), Παπαδόπουλος Α.(8ος), Ξανθόπουλος Β.(8ος), Λαδάς Σ. (12ος), Τσιβγούλη Αικ.(13η) Παπαδόπουλος Γ.(14ος), Λεμονής Κ.(14ος), Λαδάς Π. (20ος), Γκιώνης Ε.(20ος) καθώς και οι Μαρούδας Π., Βοζίκης Α., Κολυβάς Α.,  Μανσούρ Γ., Γεωργακάκης Ν., Γερμένης Α. και Γιούνης Ν.

Για τα  Πανελλήνια Νεανικά που θα  γίνουν  από  25  Ιουνίου  έως 1 Ιουλίου 2011 προκρίνονται οι: Γραφάκου Σ., Βλάχος Κ., Τσιβγούλης Ευαγ. και Παπαδόπουλος Αστ.

Οι νικητές στα αγόρια κάτω των οκτώ ετών

Οι πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

Αγόρια -20:Λιαργκόβας, Τσαλουμάς, Χρηστίδης

Αγόρια -18:Κανέλλος, Αθανασόπουλος, Σταμούλης

Αγόρια -16:Αναγνωστόπουλος, Κουτουκίδης, Στάμος Φ.

Αγόρια -14:Παπαδόπουλος Γ., Πουλόπουλος , Λαδάς Δ.

Αγόρια –12:Κορνιώτης, Τσαματσούλης, Δρακουλάκος

Αγόρια -10:Μπελιώτης, Στεργιώτης, Ανθόπουλος

Αγόρια -08: Αλεξάκης, Κατωπόδης, Βλάχος.

Κορίτσια -20:Σωτηριάδου,  Καυκαλά,  Τσακίρογλου

Κορίτσια -16:Φράγκου Ε., Αναστασοπούλου,  Κοκόση

Κορίτσια -14:Σαλαχίδη, Φράγκου Μ., Λιάπη-Ζενεμπίση

Κορίτσια -12:Κοκκοτά,  Λιάπη-Ζενεμπίση,  Ψωφίμη.

Κορίτσια -10:Γραφάκου,  Κούτα Β.,  Κουτσίδου.

Κορίτσια -08:Κούτα Α.,  Στρατή,  Δερμιτζάκη

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της διοργάνωσης απενεμήθησαν από την Ε.Σ.Σ.Ν.Α. τα κύπελλα των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Αττικής για το 2010. Η ομάδα του Φυσιολάτρη πήρε τα κύπελλα 2ης θέσης στο Κύπελλο Παίδων (-14),  2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Junior’s (-8)  και 3ης θέσης στο Παίδων-Κορασίδων.