ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Φυσιολάτρη στην ένατη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής 2017.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ κατάφερε να ανέβει στο βάθρο καθώς με 6 νίκες και 1 ήττα κατέκτησε τη 2η θέση στο 45ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής.

Η ομάδα ξεκίνησε με τέσσερεις νίκες στους  τέσσερεις πρώτους γύρους επί των ομάδων Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου, Κάϊσσα Χανίων, Σ.Α. Μουδανιών και της επίσης διεκδικήτριας του τίτλου Ε.Σ Θεσσαλονίκης και βρέθηκε στην πρώτη θέση καθώς η ομάδα της Καβάλας είχε μια ισοπαλία.

 Όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στον πέμπτο γύρο στον αγώνα με την πολύ ισχυρή, και ενισχυμένη σε σχέση με την περυσινή χρονιά, ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα μας ηττήθηκε και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στους δύο τελευταίους γύρους παρά τις νίκες επί των ομάδων Σ.Α. Χανίων και Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου η κατάσταση στη βαθμολογία δεν άλλαξε καθώς και η ομάδα τις Καβάλας σημείωσε δύο νίκες. Με τα αποτελέσματα αυτά ο Φυσιολάτρης με 12 βαθμούς κατέκτησε την πολύ τιμητική 2η θέση, κάνοντας για άλλη μια φορά γνωστή τη Νίκαια σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Σ.Ο. Καβάλας με 13 βαθμούς και στην 3η θέση η Ε.Σ. Θεσσαλονίκης με 11 βαθμούς..

Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν 14 σκακιστές και σκακίστριες: GM Loek Van Wely, GM Στέλιος Χαλκιάς, IM Γιάννης Γεωργιάδης, GM Σπύρος Καπνίσης, FM Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Μιχελάκος, WGM Marina Brunello, WIM Αναστασία Αβραμίδου, Μάγδα Λουκά, Χρυσούλα Μπαστιάνου, Αλέξανδρος Κουσκούτης, Βασίλης-Γιώργος Ανδρουτσόπουλος-Αγιώτατος, Χρήστος Κράλλης, Ροδόλφος Σταματίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά και τους προπονητές μας Νίκο Ορνιθόπουλο, Γιώργο Γκούμα, Σπύρο Καπνίση και Στέλιο Χαλκιά για τη συμβολή τους στη επιτυχία της ομάδας μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα  της διοργάνωσης