Προκήρυξη

Aνοικτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz

Μέσα στα πλαίσια της διεξαγωγής του 23ου Δ.Τ. Νίκαιας «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση», ο Ε.Ο.Α.Ο. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ Νίκαιας διοργανώνει Ανοικτό Ομαδικό Τουρνουά Blitz. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον κλιματιζόμενο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» ως εξής:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό 5 ή 7 γύρων (ανάλογα με τις συμμετοχές) με χρόνο 3΄+2” ο κάθε παίκτης για όλη την παρτίδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ. Για την αρχική κατάταξη των ομάδων θα χρησιμοποιηθεί ο μέσος όρος blitz elo των μελών της κάθε ομάδας. Αν κάποιος παίκτης δεν έχει blitz elo, τότε θα χρησιμοποιηθεί το standard elo σύμφωνα με τους τρέχοντες πίνακες της FIDE. Οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για διεθνές elo blitz.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και ώρα 22.30 (μετά το πέρας του 3ου γύρου του 23ου Δ.Τ.)

ΣΥΝΘΕΣΗ/ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 σκακιστές - στριες ανεξαρτήτως συλλόγου, φύλου, ηλικίας και δυναμικότητας. Η επιλογή για την σειρά με την οποία αγωνίζονται οι σκακιστές που απαρτίζουν την κάθε ομάδα είναι ελεύθερη. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και η σύνθεση παραμένει σταθερή. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για σκακιστές – στριες, επίσημους και ανεξάρτητους (με ή χωρίς ΕΛΟ) χωρίς παράβολο.. Η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να διαλέξει όποια ονομασία επιθυμεί.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στέλιος Γιαννέλος e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν.6978595018 (what’s up - ώρες 09:00-17:00 και 21:00-01:00). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι πριν την έναρξη του 3ου γύρου (Σάββατο 29/8 ώρα 18.00).

ΕΠΑΘΛΑ: Θα δοθoύν μετάλλια στους σκακιστές των τριών πρώτων ομάδων.

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ:1) O μεταξύ τους αγώνας εφόσον όλοι έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους 2)πόντοι 3) bucholtz