Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ιωακειμίδης, οι βουλευτές κκ Καρακώστα. Μεγαλοοικονόμου, Τραγάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Κρασσοπούλου-Λάσκαρη, ο τέως Δήμαρχος κ. Σ. Μπενετάτος, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κκ Βαλλιανάτου και Χαραλαμπίδου, η Αντιδήμαρχος κα Ιωαννίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπενετάτος, η Εντεταλμένη σύμβουλος κα Αραβαντινού,  ο ειδικός γραμματέας της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ. Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ο. κ. Ευσταθόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο.  και γεν. γραμματέας της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. κα Ψωμά, ο γεν. γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας και μέλος της επιτροπής παιδείας του Δήμου κ. Σταματιάδης, η πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας του συλλόγου Φοίβος Πειραιά κ.κ. Γκλεζάκου και Βούρος,  η εκπρόσωπος της Π.Ε.Ν. κα Σεραφετινίδου, ο εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης Ε.Δ.Ο.Κ. Κορυδαλλού κ. Μηλιαράς,  η γραμματέας του συλλόγου αποφοίτων 1ου Γυμνασίου Νίκαιας «Όμηρος» κα Ζηβοπούλου, καθώς και περίπου 230 μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια από 12 μέλη της χορωδίας “Ίαμβος” της κ. Άννας Ξανθάκη με μαέστρο την ίδια. Κατόπιν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της σκακιστικής, εκδρομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις σκακιστών, αριστούχων, εκδρομέων καθώς και φίλων που βοήθησαν στις δραστηριότητες του συλλόγου. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής, η ομάδα παίδων-κορασίδων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και όλοι οι σκακιστές που συμμετείχαν στα άλλα πρωταθλήματα. Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους σκακιστές Παπαδόπουλο Αστέρη, Μπαρμπαγιάννη Άγγελο και Μοβσεσιάν Φιόνα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τη συμβολή τους στην εκδρομική δραστηριότητα του συλλόγου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εκδρομείς Ελένη Τσούκαλη, Γιώργο Ασημάκη και Σταύρο Τσούμα.Ακολούθησαν χοροί της Μ.Ασίας από μέρος του χορευτικού τμήματος της Πανελλήνιας ένωσης Εφεσίων. Η γιορταστική μέρα έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας, το παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ